Bătrână înşelată cu 1.200 lei de o femeie care i-a cerut bani cu împrumut în numele bisericii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrâna a fost înşelată de un fals reprezentant al bisericii
Bătrâna a fost înşelată de un fals reprezentant al bisericii

O bătrână în vârstă de 84 de ani, din municipiul Huşi, a fost înşelată cu 1.200 de lei de o femeie care, sub pretextul că reprezintă o biserică, i-a cerut bani cu împrumut, promiţându-i că îi va da înapoi în câteva zile.

Potrivit cercetărilor desfăşurate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vaslui, femeia în vârstă de 32 de ani a intrat în casa bătrânei şi, sub pretextul că vine din partea unei instituţii bisericeşti, i-a cerut bani cu împrumut, promiţându-i că-i vor fi înapoiaţi în câteva zile.

Convinsă de tânără, femeia de 84 de ani i-a dat acesteia 1.200 de lei.

"Poliţia a fost sesizată în acest caz de către o vecină de-a bătrânei, care a sunat la numărul de urgenţă 112 după ce victima i-a povestit cele întâmplate. Autoarea înşelăciunii a fost identificată, asupra ei găsindu-se suma de 500 lei, care a fost restituită femeii de 84 de ani. Restul banilor au fost cheltuiţi de tânără pe alimente şi obiecte de îmbrăcăminte", a declarat, duminică, responsabilul mass-media din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Loredena David.

Poliţiştii vasluieni au întocmit pe numele tinerei de 32 de ani dosar penal pentru înşelăciune, scrie Mediafax.

Femeia are antecedente penale, ea fiind eliberată din penitenciar în septembrie 2011 tot pentru înşelăciuni cu acelaşi mod de operare.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite