Bătaie într-un liceu din Vaslui: directorul unității de învățământ a ajuns în stare gravă la spital (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anca Anușca-Popa, directorul Liceului Teoretic „Emil Racoviță" din Vaslui, a ajuns ieri la spital după ce a fost agresată de un individ necunoscut chiar pe holurile școlii.

Ora 13:30 Poliția este în căutarea agresorului și a întocmit, deja, un cerc de suspecți. „Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale liceului, iar polițiștii au vizionat imaginile“, ne-a precizat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului (IPJ) Vaslui.

Ora 13:15 Directorul Anca Anușca-Popa se află acum internată în stare destul de gravă la un spital din Iași, după ce peste noapte i s-a făcut rău. Ea ne-a declarat că nu a putut dormi deloc și că a leșinat. „Nu vă pot spune prea multe în acest moment, deoarece sunt în perfuzie. Nu știu dacă voi depune plângere, încă nu m-am hotărât“, a spus cadul didactic.

Incidentul s-a petrecut ieri după-amiază, în jurul orei 16:00, chiar în timpul unei pauze. Din primele informații, se pare că individul a profitat de lipsa unui paznic în incinta instituției și a început să amenințe elevii.

Întâmplarea a făcut ca, în acel moment, directorul școlii să se afle prin preajmă și, când a vrut să îl ia la rost pe scandalagiu, acesta din urmă a sărit la bătaie.

În urma acestui incident, cadrul didactic a ajuns la spital cu o mână fracturată. În acest moment, Poliția a deschis o anchetă și este în căutarea agresorului.

 

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite