Bătăi golăneşti în terasele de la Paradis şi Iguana din Bârlad. Un paznic a fost tăiat cu o sabie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii bârlădeni au avut de furcă serios în noaptea de sâmbătă spre duminică. Mai mulţi tineri s-au luat la bătaie cu săbii şi cuţite. Victimă colaterală a căzut un paznic de la un local care s-a pus în faţa sabiei unui agresor.

Primul conflict a izbucnit în jurul orei 03:00, în incinta terasei Iguana din zona Cerbul de Aur. Doi tineri, de 22, respectiv 24 de ani, s-au luat la harţă, lovindu-se reciproc cu pumnii şi cuţitele. Cel care a alertat Poliţia a fost chiar administratorul terasei. Oamenii legii au reuşit să-i calmeze în scurt timp pe bătăuşi.

Amândoi au ajuns cu multiple plăgi tăiate la spitalul bârlădean, acolo unde au primit îngrijiri medicale la Compartimentul de Primire Urgenţă. Ambii au refuzat internarea.

„La acest moment este deschis dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. Cei doi au depus plângere unul împotriva celuilalt pentru lovire şi alte violenţe", ne-a spus Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

 Bătăuşii erau în stare de ebrietate

Cel de-al doilea conflict a izbucnit la doar o oră distanţă, în faţa terasei Paradis şi s-a consumat între un bărbat din Bârlad şi unul din judeţul Galaţi. Acesta din urmă a scos la un moment dat o sabie din maşină, fiind la un pas să-l nenorocească pe adversarul său. S-a interpus agentul de pază al unităţii, care s-a ales cu o tăietură zdravănă la mână, fiind transportat imediat la spital.

După ce a lovit cu sabia, gălăţeanul a fugit de la faţa locului, fiind oprit la scurt timp în trafic de către poliţişti. În maşina sa au fost găsite atât sabia cu care l-a tăiat pe paznic, dar şi o bâtă. El este acum cercetat pentru port fără drept al unei arme albe.

„Niciunul dintre pacienţi nu a fost internat. În afară de agentul de pază, toate celelalte persoane care au ajuns la spital erau în stare de ebrietate", ne-a spus Gabriela Daniş, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă din Bârlad.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite