Trimis în judecată după ce a furat tot ce i-a ieşit în cale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costel Ciprian Băsescu, de 22 de ani, a fost trimis în judecată de către procurorii bârlădeni după ce şi-a făcut de cap timp de două săptămâni.

Proaspăt eliberat din puşcărie, bârlădeanul nu a stat pe gânduri şi a început să practice din nou „meseria" pentru care a fost închis: furatul. Primul tun l-a dat la barul Bistro, acolo de unde a furat nu mai puţin de 16 sticle de alcool. A doua seara şi-a continuat activitatea şi a intrat, în timpul nopţii, în incinta Şcolii nr. 8. Spre ghinionul său, a plecat cu mâna goală după ce a fost zărit şi fugărit de către paznicul unităţii.

Ispravă nu l-a cuminţit pe Băsescu, care a mai spart o societate comercială din Piaţa "9 Mai", de unde a furat bunuri în valoare de 800 de lei. Ultimul „tun" pe care bârlădeanul l-a dat a fost la un magazin de pe strada Alexandru Vlahuţă, de unde, împreună cu mai mulţi prieteni, a sustras mai multe sticle de băutură, cafea, ţigări şi 350 de lei. Unul dintre tovarăşii săi într-ale cleptomaniei a fost "turnat" de o vecină, iar Băsescu s-a trezit a doua zi cu poliţiştii la uşă. A fost reţinut, iar în momentul de faţă se află în arest preventiv.

"Inculpatul precizează că este posibil să fi săvârşit fapte pe care nu le recunoaşte, dar nu-şi aduce aminte cu exactitate deoarece este posibil să fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor etnobotanice", se precizează în rechizitoriu întocmit pe numele lui Băsescu.

Tânărul are la activ mai multe condamnări pentru furt şi poate înfunda şi acum puşcăria pentru aceeaşi faptă.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite