Baroul Vaslui amână sancțiunea împotriva avocatului Veselu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deși au promis că vor lua măsuri în cel mai scurt timp, reprezentanții Baroului Vaslui întârzie nepermis de mult luarea unei decizii în privința avocatului Veselu.

Toată suflarea avocățească din Vaslui așteaptă cu sufletul la gură decizia Baroului în privința avocatului Bogdan Emilian Veselu, după ce, acesta din urmă, a fost surpins dormind pe holurile Judecătoriei, joia trecută. Cunoscut ca fiind un împătimit al alcoolului, Veselu s-a făcut, încă o dată, de râs în fața colegilor care spun că acesta a pătat imaginea avocaților din oraș. „El a mai făcut astfel de faze, dar a scăpat de fiecare dată basma curată. Din păcate, colegul nostru nu face altceva decât să păteze imaginea avocaților din Vaslui. Acum, după ce a apărut și în presă, a devenit o «vedetă» printre noi și toată lumea numai despre asta vorbește pe holurile Judecătoriei sau Tribunalului", ne-a declarat unul din colegii de breaslă ai avocatului Veselu, care a dorit să rămână sub protecția anonimatului.

„Aveți tupeu obraznic!“

Contactat telefonic, avocatul Bogdan Emilian Veselu a refuzat să comenteze fapta sa, ceea ce denotă că se simte vinovat. El a avut, totuși, puterea de a le reproșa reporterilor de la ziarul „Adevărul de Seară" de tupeul pe care l-au avut atunci când au îndrăznit să îi ceară câteva explicații pentru ceea ce a făcut. „Nu știu de unde atâta curaj să mă sunați! Chiar nu aveți bun simț deloc? Aveți un tupeu obraznic! Eu nu vreau să intru în niciun fel de polemică cu nimeni așa că nu comentez nimic!", ne-a declarat apărătorul.

Mai multe detalii în ediția tipărită a ziarului Adevărul de Seară Vaslui

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite