Bârlad: O porţiune de asfalt de pe Bulevardul Republicii s-a prăbuşit! - FOTO+VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spărtura ar fi apărut din cauza surpării peretului unui beci
Spărtura ar fi apărut din cauza surpării peretului unui beci

Traficul rutier a fost deviat pe un singur sens pe artera principală a Bârladului după ce ieri după-amiază o bucată de stradă s-a prăbuşit.

Scene de groază pentru câţiva şoferi bârlădeni ieri după-amiază. O porţiune de asfalt de aproximativ patru metri pătraţi s-a prăbuşit în apropierea semaforului din zona pieţei, pe Bulevardului Republicii.

image

La faţa locului au ajuns muncitori de la SC Aquavas SA, firmă responsabilă cu distribuţia apei în oraş. Asta pentru că, iniţial, s-a crezut că este vorba de o avarie la reţeaua de apă. După ce muncitorii au ajuns la faţa locului au constatat că, de fapt, pe porţiunea respectivă nu există nicio conductă. Cea mai posibilă cauză a prăbuşii asfaltului este surparea peretului unui beci care se află sub covorul asfaltic.

„Un cetăţean a sunat la noi după ce a văzut spărtura din asfalt. Nimeni nu a rămas fără apă pentru că nicio conductă de apă nu a fost afectată. Nu e treaba noastră, dar, dacă tot ne-am apucat, vom repara noi", ne-a spus Vasile Ungureanu, directorul Aquavas.

image
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite