La Bârlad se va deschide un ghişeu penru paşapoarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de săptămâna viitoare, bârlădenii vor avea posibilitatea să îşi depună actele necesare obţinerii unui paşaport chiar la ei în oraş.

Instituţia Prefectului informează toţi locuitorii municipiului Bârlad şi din zonele arondate că, pe 16 octombrie, se va deschide un ghişeu de lucru în cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple în municipiul Bârlad.

Sediul acestui serviciu va funcţiona pe strada Ştefan Procopiu, numărul 7, iar programul cu publicul se va desfăşura doar în zilele de marţi, între orele 09:30 şi 15:00.

Întrucât una dintre priorităţile mele, de la începutul mandatului, a fost asigurarea de servicii de calitate cetăţenilor, în concordanţă cu normele Uniunii Europene, am solicitat posibilitatea deschiderii  unui nou ghişeu de lucru cu publicul pentru Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple, în municipiul Bârlad. Cunosc problemele cu care se confruntă atât angajaţii acestei instituţii cât şi cetăţenii care solicită zi de zi informaţii şi alte detalii", a subliniat prefectul, Radu Renga.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite