Bârlad: Un membru al clanului Drosu a fost arestat după ce s-a apucat de furat imediat după ce a ieșit din pușcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul este acuzat de oamenii legii că, în două săptămâni, a săvârșit două furturi, a amenințat o persoană cu toporul și a a intrat fără voie în curtea unei femei.

Dragoș Drosu, de 19 ani, a ajuns iar cu cătușele la mâini după ce și-a făcut de cap după ce a ieșit din închisoare. Magistrații bârlădeni au dispus arestarea sa preventivă pentru 29 de zile.

Acum o spătămână, Drosu a spart un magazin de reparații electrocasnice, de unde a plecat cu 30 de telefoane mobile, două camere foto și mai multe accesorii.

Joi, după ce s-a îmbatat și s-a drogat până nu a mai știu de el, membrul clanului țigănesc s-a dus la casa unei femei pe care a amenințat-o cu un topor. Fiind „afumat" serios, tânărul s-a împiedicat și a căzut cu capul în propria armă. A fost transportat la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman"

„În urma perchezițiilor efectuate de către polițiștii bârlădeni la domiciliul invinuitului au fost găsite toate bunurile sustrase în luna septembrie. Acestea au fost ridicate și predate părților prejudiciate", ne-a spus Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Drosu a fost eliberat din Penitenciarul Bacău pe 13 septembrie 2010.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite