Bârlad: Puşti de 15 ani, găsit în comă alcoolică în mijlocul străzii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil în vârstă de 15 ani din municipiul Bârlad a fost transportat în comă alcoolică şi cu hipotermie,  în noaptea de joi spre vineri la Spitalul de Copii "Sfântul Nicolae" Bârlad.

Update Starea lui Romilian M. este buna, băiatul fiind în afara oricărui pericol. Adolescentul învaţă în clasa a IX-a la Liceul Pedagogic "Alexandru Vlahuţă" din Bârlad şi este originar din satul Coroieşti. Săptămâna viitoare va împlini 15 ani.

Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, minorul a fost găsit căzut în stradă de nişte trecători care au sunat la 112.

"Ne-am deplasat la faţa locului cu un echipaj cu medic. Minorul era în comă alcoolică, stetea de ceva vreme căzut în stradă şi din această cauză se instalase şi stare de hipotermie. Am preluat pacientul şi l-am transportat la spital unde se află şi în prezent sub observaţie medicală", a declarat Ana Maria Ungureanu, directorul medical al SAJ Vaslui.

Aceasta a mai afirmat că în continuare ambulanţele circulă cu mare dificultate din cauza drumurilor care sunt acoperite cu zăpadă sau gheaţă şi din cauza lipsei materialului antiderapant.

"Pe lângă zăpadă şi gheaţă nopatea trecută am mai avut şi ceaţă. Foarte puţin material antiderapant pe şosele, în unele locuri nu s-a dat cu nimic. Ajungem cu întârzieri la bolnavi din această cauză. Maşinile patinează, iar în unele sate mai îndepărtate se intră foarte greu", a mai spus, Maria Ungureanu.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite