Bârlad: Fiţe de primar/ Constantinescu a chemat presa pentru a-l vedea pe bicicletă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilul șef al Bârladului pare a face orice pentru a apărea pe sticla televizoarelor sau în ziare

Constantin Constantinescu a adunat, în această dimineață, reprezentanții mass-mediei din Bârlad pentru a-l vedea cum se deplasează la serviciu cu bicicleta personală. Edilul a spus că a decis să renunțe la mașina din dotare cu ocazia Săptămânii Europene a Mobilității.

image

Nu am mai folosit bicicleta de vreo doi ani și astăzi m-am gândit să mă deplasez cu ea la serviciu cu ocazia acestui eveniment", e spus dimineață Constantinescu.

Grandomania, „calitate" veche a primarului

 Nu e prima dată când Constantinescu cheamă presă la cheremul său. În urmă cu câteva săptămâni, edilul a strigat „adunarea" jurnaliştilor bârlădeni pentru a se lăuda cu obiectivele care s-au ridicat în oraş de când a fost uns în funcţie.

 „Dărâm orașul și construim piste de bicicliști"

Numărul bicicliștilor din Bârlad este considerabil, iar atât aceștia cât și șoferii din urbe sunt nemulțumiți de lipsa unei piste speciale. Și numărul accidentelor rutiere în care au fost implicați bicicliștii a crescut îngrijorător în ultima perioadă. Întrebat, în urmă cu câteva săptămâni, dacă are vreo soluție pentru fluidizarea traficului îngreunat de bicicliști, Constantinescu a răspun ironic că „va dărâma orașul și va construi piste de bicicliști".

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite