Primarul Bârladului înţeapă din nou administraţia de la judeţ. Ce crede Constantinescu că va implica reorganizarea administrativă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Bârladului, Constantin Constantinescu, a declarat că reorganizarea administrativ-teritorială i se pare o măsură bună şi că dacă aceasta va fi aplicată „vor pleca oameni din administraţie de la Vaslui şi vor mai veni la Bârlad".

Relaţiile dintre Constantinescu şi şefii Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui s-au răcit în ultima perioadă. Edilul-şef al Bârladului spune că este nemulţumit de modul în care s-au împărţit banii până acum, dând de înţeles că municipalitatea din Vaslui a fost favorizată de-a lungul timpului.

De asemenea, Constantinescu a precizat că reorganizarea administrativ-teritorială i se pare o soluţie bună şi că locuitorii municipiului Bârlad vor avea numai de câştigat dacă Vasluiul nu va mai fi reşedinţă de judeţ.

„Probabil vor mai pleca oamenii din administraţia de la Vaslui pentru a veni la Bârlad. La noi, va creşte personalul cu 200-300 de persoane, în timp ce ei vor pierde mult mai mulţi angajaţi. De aceea susţin că reorganizarea administrativă este benefică pentru Bârlad şi pentru locuitorii acestuia. Va fi un nou început pentru acest oraş", a declarat Constantinescu.

Primarul Bârladului spune că intenţionează să adune comunele din apropierea oraşului pentru a crea o zonă metropolitană.

„Am putea avea astfel în jur de 100.000 de locuitori. Acesta este un vis de al meu", a încheiat Constantinescu.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite