Bârlad: Povestea prichindeiilor care au impresionat o ţară-ntreagă la „Românii au talent“ (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Chiriac (4 ani) şi Raluca Vârlan (5 ani) au reuşit să încânte publicul şi juriul de la „Românii au talent". Micuţii, originari din Bârlad, fac parte din trupa de dans „Bimbo" ce îşi desfăşoara activitatea la Clubul elevilor din oraşul rulmenţilor.

„Mă numesc Ştefan şi sunt din Bârlad". Acestea au fost cuvintele cu care micuţul dansator din Bârlad i-a cucerit pe cei trei membri ai juriului de la emisiunea de vineri seară. Cei doi prichindei au dansat un vals, reuşind să ridice sala în picioare şi să atragă ropote de aplauze din partea spectatorilor.

Acasă, la Bârlad, cei doi preşcolari dansează de la doi ani şi jumătate. De altfel, mama lui Ştefan povesteşte că prima dată când fiul ei a călcat pe un ring de dans când încă nu se debarasase de biberon.

În cinci ani de viaţă, au văzut toată România

„A venit cu mine la fratele său care dansa în aceeaşi trupă. La un moment dat a intrat pe ring şi a început să danseze. L-am lăsat să se mişte, am văzut că se pricepe şi de atunci am început să-l aducem la dansuri", ne-a spus Alina Chiriac.

image

Click pe poză pentru a vedea o fotogalerie cu cei doi micuţi

„A fost foarte emoţionant atunci când i-am văzut pe scenă. S-au descurcat admirabil şi suntem foarte mândri de ei", ne-a spus şi Elena Vârlan, mama Ralucăi.

Împreună cu trupa de dans de care aparţin, cei doi au participat la zeci de competiţii, desfăşurate în diferite oraşe ale ţării. De fiecare dată au reuşit să impresioneze juriul şi să se întoarcă acasă cu premii.

Raluca vrea să devină doctor

„Ei sunt foarte lipicioşi şi se potrivesc de minune pe ring", ne-a spus Monica Moraru, instructorul de dans al celor doi.

Întrebaţi dacă au avut emoţii atunci când au fost puşi să danseze în faţa camerelor de luat vederi, cei doi au răspuns răspicat că nici vorbă de aşa ceva. Ştefan spune că atunci când va creşte mare îşi doreşte să devină bucătar. „Eu vreau să mă fac doctoriţă ca să ajut oamenii", ne-a spus Raluca.

Raluca Varlan and Stefan Chiriac Dance - Romans Talent - Click here for more amazing videos

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite