Model de „eficienţă“ marca Aquavas Bârlad. Au vrut să repare o conductă şi au lăsat patru străzi fără curent!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva sute de locuitori din cartierul Munteni au stat ieri în jur de şase ore fără curent electric din cauza neatenţiei unor muncitori de la SC Aquavas Sa Bârlad

Lucrătorii de la Aquavas, firma furnizoare de apă din municipiul Bârlad, voiau să repare o avarie de pe strada Soarelui. În timp ce lucrau, aceştia au atins un cablu subteran de electricitate. Din această cauză, în jurul orei 09:30, curentul de pe străzile Decebal, Soarelui, Lunii şi Grahiilor din cartierul Munteni a fost sistat.  La faţa locului s-au deplasat muncitori de la E.On Moldova Distribuţie care timp de şase ore au încercat să remedieze avaria.

image

„Pentru reluarea alimentării a fost necesară repararea cablului avariat, lucrare ce a fost finalizată în jurul orei 15:30, când toţi consumatorii afectaţi de acest incident au fost alimentaţi", ne-a spus Sorin Munteanu, purtătorul de cuvânt al E.on Moldova Distribuţie.

Locuitorii din Munteni s-au declarat nemulţumiţi de situaţia creată de către muncitorii Aquavas. „Nu înţeleg ce fel de lucrări efectuează aceştia. Noi nu avem nicio vină şi nu e corect să stăm atâtea ore fără curent din cauza unor neatenţi", ne-a spus un locuitor de pe strada Decebal.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite