Bârlad: Concert de muzică clasică pentru Silviu, la „Codreanu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Cărămidaru se înţelegea foarte bine cu ceilalţi elevi din clasă
Silviu Cărămidaru se înţelegea foarte bine cu ceilalţi elevi din clasă

Profesorii şi elevii de la Colegiul Naţional „Gheorghe Roşca Codreanu" din Bârlad vor organiza, mâine dimineaţă, de la ora 11.00, un eveniment caritabil pentru ajutorarea lui Silviu Cărămidaru, un coleg de-al lor bolnav de cancer.

Activitatea este desfăşurată în colaborare cu elevii Liceului Pedagogic „Alexandru Vlahuţă" din Bârlad, ei fiind cei care vor delecta publicul cu mai multe opere cunoscute din muzica clasică.

Pe lângă spectacolul muzical, cei prezenţi vor avea ocazia să admire mai multe lucrări de pictură şi felicitări realizate de artişti consacraţi din oraş sau de liceeni.

 Picturile sunt scoase la licitaţie

„Noi ne aşteptăm ca la acest eveniment să participe cât mai multe persoane din Bârlad şi, de ce nu, şi din alte oraşe. Sperăm să strângem cât mai mulţi bani pentru a-l ajuta pe Silviu şi promitem că nu ne vom opri aici. Vom organiza mai multe activităţi caritabile pentru a veni în ajutorul lui", ne-a spus profesorul Marius Chiţiga, oraganizator.

Intrarea la acest eveniment va fi liberă. Bârlădenii îl pot ajuta pe Silviu cumpărând una dintre lucrările expuse, ce vor fi scoase la mezat după incheierea recitalului muzical.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite