Bărbat lovit de o maşină condusă de un şofer băut, care a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă din Bârlad, după ce a fost lovit de o maşină al cărei şofer băut a părăsit locul accidentului, apoi a abandonat autoturismul pe o stradă din oraş.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, bărbatul de 53 de ani mergea pe strada V.I. Popa din municipiul Bârlad, iar la un moment dat a fost lovit de un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani.

Şoferul nu a oprit să-i acorde bărbatului primul ajutor şi nici nu a sunat la numărul de urgenţă 112, ci a părăsit locul accidentului, apoi a abandonat autoturismul într-un cartier mărginaş din Bârlad, scrie Mediafax.

"Poliţiştii bârlădeni au declanşat o serie de activităţi specifice pentru identificarea şoferului, într-o primă fază fiind găsit abandonat autoturismul pe strada Costache Robu. La scurt timp, a fost găsit şi şoferul care a provocat accidentul, fiind vorba despre un tânăr de 21 de ani din Bârlad. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,39 mg/litru alcool pur în aerul expirat", a declarat, duminică, responsabilul mass-media din cadrul IPJ Vaslui, Loredana David.

Poliţiştii bârlădeni au întocmit dosar penal pe numele şoferului pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui autoturism cu o alcoolemie peste limita legală.

În ceea ce priveşte victima, bărbatul de 53 de ani a fost transportat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Bârlad, unde medicii l-au diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral şi fracturi costale.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite