Bărbat de 50 de ani în stare critică la spital, după ce a căzut în cap dintr-o căruţă cu fân

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din localitatea vasluiană Bogdana, a ajuns în stare critică la spital, luni după-amiază, după ce a căzut în cap dintr-o căruţă încărcată cu fân, de la aproximativ trei metri înălţime, notează Mediafax.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, bărbatul se întorcea cu căruţa plină cu fân de pe câmpul din apropierea satului, când, la un moment dat, s-a dezechilibrat şi a căzut pe drum, lovindu-se puternic la cap.

În urma impactului cu solul, vasluianul a suferit un traumatism cranio-cerebral şi, în foarte scurt timp, a intrat în stop cardio-respirator.

„Echipajul medical deplasat la intervenţie a început manevrele de resuscitare imediat ce a ajuns la solicitare, pacientul fiind în stop cardio-respirator. Din fericire, după câteva minute de eforturi, s-a reuşit repornirea activităţii cardiace a bărbatului, care ulterior a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui", a declarat, luni, managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

După stabilizarea bărbatului, medicii vasluieni au luat decizia transferării acestuia la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, având în vedere starea gravă în care se afla.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite