Bani cheltuiţi aiurea de Primăria Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din ordinul primarului Vasile Pavăl, instituţia condusă de acesta a cheltuit 48.000 de lei din bugetul local pentru a se lăuda către populaţie care au fost realizările edilului în anul 2011.

Aşa se face că, zilele trecute, fiecare din cei 30.000 de contribuabili vasluieni au găsit în cutiile poştale o scrisoare prin intermediul căreia primarul Vasile Pavăl se laudă cu realizările făcute anul trecut.

Ca să aibă, totuşi, o justificare legală, după „mulţumirile" de rigoare, primarul le aduce aminte oamenilor care sunt datoriile pe care aceştia le au către bugetul local şi cât impozit trebuie să plătească fiecare în parte.

image

În scrisoare, primarul se laudă cu realizările făcute în 2011

Primarul Vasile Pavăl susţine că expedierea acestor scrisori prin poştă s-a făcut în temeiul unei hotărâri de guvern, care-l obligă la astfel de practici.

„Legea mă obligă să comunic contribuabililor ce am făcut cu banii în anul fiscal anterior şi ce am în program pentru anul următor. În plus, le-am trimis şi acele înştiinţări de plată care, până la urmă, sunt tot în folosul cetăţeanului. Dacă nu aş fi fost obligat, nu aş fi trimis aceste plicuri prin poştă pentru a cheltui atâţia bani", a declarat, pentru Mediafax, primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.

Actul normativ în baza căruia s-au cheltuit aceşti bani publici este Hotărârea de Guvern 1723/2004.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite