Bandă de spărgători de locuinţe prinsă de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 24 ani, din localitatea vasluiană Boţeşti, sunt cercetaţi penal după ce au comis mai multe furturi dintr-un sat învecinat

În această săptămână, în urma activităţilor de cercetare efectuate de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Huşi au fost identificaţi Marius C., de 19 ani, Valentin C., de 16 ani, Florin C., de 16 ani, Vasile P., de 21 ani, Ciprian P., de 17 ani şi Ionel P., de 24 ani, toţi din comuna Boţeşti care sunt principalii suspecţi de săvârşirea a şase infracţiuni de furt din locuinţe, fapte comise în perioada decembrie 2011 - ianuarie 2012, pe raza satului Gugeşti, comuna Boţeşti.
„În fapt, în această perioadă tinerii au pătruns fără drept, pe timp de noapte, în curtea mai multor cetăţeni din comuna Boţeşti şi au sustras din dependinţe bunuri ( 20 de saci cu ştiuleţi de porumb, ţevi din fier, bormaşină, drujbă, aparat prelucrare material lemnos, etc.), în valoare de aproximativ 7600 lei. Bunurile sustrase au fost transportate ulterior cu o căruţă la locuinţele lui Marius C. şi Ionel P. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de poliţişti şi restituit părţilor vătămate", a spus Mihaela Ştraub, ofiţerul depresă al IPJ Vaslui.
Liderul grupării, Ionel P., este u cunoştinţă mai veche a poliţiştilor, aâel având mai multe furturi la activ. Din această cauză oamenii legii l-au reţinut pentru 24 de ore, iar Judecătoria Huşi a emis pe numele acestuia amandt de arestare pentru o perioadă de 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite