Bălăceală la ştrand sau la piscină. Vezi aici unde sunt amplasate spaţiile de agrement din Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a face faţă temperaturilor caniculare din această vară, puteţi să vă răcoriţi la bazinele de înot din Vaslui şi Bârlad. Tarifele variază între 10 şi 30 de lei la piscină, în timp ce la spaţiul de agrement al Primăriei Vaslui intrarea costă 5 lei.

Cei care nu reuşesc să ajungă pe litoral în acest an pot opta pentru bazinele de înot. Ştrandul Municipal din Vaslui este locul perfect pentru petrecerea sfârşitului de săptămână. Spaţiul de agrement are două piscine, una pentru adulţi şi una pentru copii, un teren de fotbal şi două pentru tenis de câmp.

Preţul biletului de intrare variază între 3 şi 5 lei

Tot aici sunt amenajate cinci grătare şi o terasă unde vasluienii pot consuma băuturi răcoritoare sau alcoolice. Începând cu 1 iunie, ştrandul va fi deschis zilnic între orele 9.00 şi 19.00, iar preţul unui bilet este 5 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru minori. Copiii de până la 7 ani însoţiţi de adulţi pot intra gratuit. În schimbul a 7 lei pe zi, vasluienii pot închiria unul dintre cele 200 de şezlonguri. „Ştrandul arată chiar bine. Cel mai important este ca apa să fie schimbată cât mai des pentru a nu ne îmbolnăvi. Oricum, este un loc bun de petrecere a timpului liber", a spus Anca Grigoraş (24 de ani), lucrător comercial.

Vasluienii mai pot opta şi pentru piscina de la Motelul Livada. Aici, tarifele sunt de 10 lei, de luni până joi, iar vineri, sâmbătă şi duminică preţul unui bilet de intrare este 20 lei. În lipsa unui ştrand, bârlădenii pasionaţi de înot pot alege piscina „Paradisul acvatic". Situată vizavi de Parcul „Victor Ion Popa", piscina este deschisă între orele 10.00-19.00, iar preţul biletului este de 5 lei pentru copiii sub 6 ani, şi de 10 lei pentru restul.

Un alt spaţiu, inaugurat recent, este piscina de la Pensiunea „Mira". Aceasta este deschisă zilnic, între orele 8.00 şi 20.00, iar preţul unui bilet, de luni până joi este de 20 de lei, iar vineri sâmbătă şi duminică intrarea costă 30 de lei. Pentru copii, biletul este 5 lei.

Comună cu ştrand şi foişoare

Pădureni este singura comună din judeţ care are ştrand. Complexul a fost dat în folosinţă în 2008, iar valoarea investiţiei a fost de 150.000 de lei. Bazinul are apă curată, iar musafirii beneficiază de vestiare din lemn lăcuit şi umbreluţe. „Avem 15 şezlonguri şi 6 foişoare în care lumea se poate adăposti de razele soarelui. Am pregătit şi un bar cu o terasă, iar alături avem un loc de agrement, un lac în care pescarii îşi pot arunca undiţele", a spus primarul Temistocle Diaconu.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite