Bălace l-a învins definitiv pe Porumboiu într-un proces. Vezi aici despre ce e vorba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Bălace
Silviu Bălace

Un alt fost jucător al Vasluiului care a plecat cu scântei de la gruparea patronată de Adrian Porumboiu a avut câştig de cauză la procesele intentate împotriva finanţatorului echipei.

Bălace a fost amendat pe motiv că ar fi plecat mai devreme de la echipă şi că ar fi încălcat regulamentul.

În luna aprilie a acestui an, în urma recursului cerut de Silviu Bălace la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) , membrii comisiei au considerat ca fiind nefondată penalizarea jucătorului cu 25% din contract.

Un alt fost jucător al Vasluiului îl învinge pe Porumboiu la procese. Vezi aici despre cine este vorba

În urma acelei decizii, Bălace s-a adresat comisiilor care i-au dat dreptate obligând clubul să îi plătească suma de 100.000 de dolari.

Oficialii clubului patronat de Adrian Porumboiu s-au adresat, apoi, Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS), însă nu au plătit taxa de procedură pentru a începe acţiunea, ceea ce înseamnă că decizia de recurs dată de LPF a devenit irevocabilă.

„Din păcate, am impresia că la FC Vaslui s-au obişnuit să demareze proceduri disciplinare împotriva jucatorilor cărora conducerea le datorează bani, când mai au cîteva săptămîni de contract cu singur scop. Acela de a-i diminua suma datorată în mod abuziv. Din punctul meu de vedere, aceasta este o practică regretabilă, care nu ar trebui să aibă loc în fotbalul profesionist şi ar trebui investigată şi sancţionată de către FRF şi FIFA" a declarat pentru gsp.ro avocatul fotbalistului, Josep F. Vandellos.

Bălace şi-a încheiat socotelile cu FC Vaslui: „Bine că am scăpat de aici“

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite