Un TIR a făcut praf un BMW. După accident, victima a fugit cu taxi-ul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impactul a avut loc în această seară pe raza localităţii Bădeana. Din primele cercetări, se pare că vinovat pentru producerea accidentului ar fi şoferul BMW-ului.

Cum a reuşit victima să fugă de la faţa accidentului este o enigma şi pentru poliţiştii rutieri, care nu au reuşit până la această oră să o identifice. Din spusele şoferului de pe tir, Alexandru Drăguţanu (44 de ani), conducătorul auto din BMW avea viteză foarte mare şi a intrat pe contrasens.

image

"Eu am luat dreapta cât am putut. După impact, m-am dus la el şi stătea nemişcat, ca şi cum ar fi fost mort. M-am întors un pic la maşină şi când am revenit la el, dispăruse. Câţiva oameni de aici mi-au spus că ar fi luat un taxi şi a plecat spre Bârlad", ne-a spus Alexadru Drăguţanu, care crede că victima ar avea între 30 şi 35 de ani.

image

În timp ce unii martori spun că a fi văzut victima cum şi-a luat plăcuţele de înmatriculare, poliţiştii rutieri prezenţi la faţa locului cred că bărbatul circula fără numere de înmatriculare şi, de fapt, acesta ar fi motivul pentru care a fugit de la faţa locului.

image

Cercetările în acest caz continua, oamenii legii dând asigurări că în scurt timp şoferul care a fugit va fi identificat.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite