FOTO Avocat vasluian, prins în comă alcoolică la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avocatul Dragoș Apostol abia se ținea pe picioare
Avocatul Dragoș Apostol abia se ținea pe picioare

Unul dintre cei mai cunoscuți avocați din Vaslui a fost prins de polițiștii de la rutieră circulând la volanul mașinii sale sub influența băuturilor alcoolice.

Este vorba despre Dragoș Apostol, în vârstă de 42 de ani, pe care poliţiştii l-au prins aseară conducând mașina într-o stare avansată de ebrietate. Avocatul a băut atât de mult încât încât aparatul alcooltest arăta o alcolemie de 1,57 la mie, adică de trei ori peste valoarea normală. Adus la spital pentru probe biologice, avocatul a început să se dea în spectacol, fiind nevoie de 3 oameni ai legii să îl potolească.

„A fost adus un șofer în stare de ebrietate, care avea o alcoolemie de 1,57 pe alcooltest. I s-au luat probe de alcoolemie așa cum cer protocoalele și așteptăm rezultatele. Este o valoare foarte mare, de trei ori valoarea normală. Pot spune că era un pericol atât pentru sine, cât și pentru cei din jur. Ca orice persoană în stare de ebrietate a  prezentat și tulburări de comportament", a declarat doctorul Lelia Croitoru, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Avocatul Dragoș Apostol a făcut circ la spital

Polițiștii i-au deschis lui Dragoş Apostol un dosar de cercetare penală şi i-au suspendat permisul de conducere până la soluționarea cauzei.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite