Avalanşă de cereri de angajare la GOSCOM Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anunţul Primăriei Vaslui că face angajări pentru curăţenia de primăvară a oraşului a dat peste cap socotelile instituţiei. Pe cele 60 de locuri scoase la bătaie, aproape 500 de vasluieni şi-au depus cererile.

Curăţenia de primăvară a demarat în luna martie în municipiul Vaslui. Primăria Vaslui a scos atunci la concurs 60 de locuri de muncă pentru vasluieni care s-au ocupat în decurs de câteva zile. Cererea de locuri de muncă a continuat, iar acum aproape 500 de valuieni şi-au depus dosarele la Goscom pentru a primi o slujbă. Edilul promite că după sărbătorile de  Paşti va mai angaja câţiva oameni.

„Au angajat până acum în jur de 70 de oameni, vor mai face angajări după sărbătorile de Paşti, astfel încât lucrările pe care le au în graficul anului 2012 să fie realizate. Suntem în grafic, curăţim tot ce înseamnă spaţii verzi, spaţiile dintre blocuri, străzile, pentru că de sărbătorile de Paşte ne place să fie curat în jurul nostru. Am rugat şi asociaţiile de proprietari să ne sprijine în acţiunea demarată şi, de ce nu, şi locatarii. Am fost prin cartiere, sunt zone frumoase, dar avem şi zone unde trebuie să continue aceste lucrări", a spus Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui.

S-a dat startul curăţeniei de primăvară la Vaslui FOTO

Persoanele care vor fi angajate în perioada  următoare vor avea un loc de muncă până în toamnă. De asemenea, slujbele sunt de muncitori necalificaţi.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite