Autoturisme furate din Franţa şi Spania, depistate în P.T.F. Albiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră vasluieni au depistat în Punctul de Trecere al Frontierei (PTF) Albiţa două autoturisme declarate furate în Franţa, respectiv, Spania, conduse de cetăţeni români.

Cele două autoturisme, un Renault Megane şi un Land Rover, în valoare de 30.000 lei şi 31.000 lei, au fost depistate în P.T.F. Albiţa în a doua jumătate a lunii august cu ocazia efectuării formalităţilor de control la frontieră asupra a doi cetăţeni români.

 La controlul de frontieră, în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că autoturismul  marca Renault Megane figurează ca fiind furat din Franţa, iar autoturismul marca Land Rover figurează ca fiind  furat din Spania

image

Această mașină figura ca fiind furată din Franța

„În urma verificărilor suplimentare făcute prin Biroul Sirene, în data de 8 septembrie 2011, în jurul orei 17.30, s-a confirmat faptul că autoturismele sunt furate, iar şoferilor, cetăţeni români în vârstă de 33 de ani şi 50 de ani, li s-a întocmit câte un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Dosarele celor doi au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi cu propunerile legale“, ne-a declarat Irina Mirică-Gheucă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Vaslui.

Autoturismele au fost indisponibilizate şi urmează a fi introduse în parcul auto al I.J.P.F.Vaslui în vederea recuperării acestora de către proprietari.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite