Autoturism furat în Ungaria, depistat la Vama Albiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră vasluieni au depistat în Punctul de Trecere al Frontierei (P.T.F.) Albiţa un autoturism Volkswagen Sharan declarat furat în Ungaria, condus de un bărbat român .

Oamenii legii au descoperit că mașina era furată în urmă cu două zile, când un bărbat de 50 de ani s-a prezentat la vamp la volanul acesteia.

După efectuarea formalităților de control, în urma verificărilor efectuate în baele de date, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figura ca fiind furat din Ungaria din data de 12 mai 2010.

„ În urma verificărilor suplimentare făcute prin Biroul Sirene în cursul zilei de ieri, în jurul orei 20.30, s-a confirmat faptul că autoturismul este furat, iar cetăţeanului în cauză i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi cu propunerile legale“, ne-a declarat Irina Mirică-Gheucă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră.

Mașina a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor şi introdusă în parcul auto I.J.P.F.Vaslui în vederea recuperării acesteia de către proprietar.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite