Augusto Inacio a plecat în vacanţă şi şi-a luat „La revedere“ de la staff, jurnalişti şi galerie într-un mod inedit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Vasluiului, Augusto Inacio, nu a plecat în vacanţă fără a-şi lua „la revedere" şi de la staff-ul tehnic, reprezentanţii presei şi membrii galeriei.

Aşa cum a promis încă de la venirea sa pe banca tehnică a echipei FC Vaslui, Inacio a făcut cinste cu un pahar cu vin de Porto, sărbătorind, astfel, calificarea formaţiei patronate de Adrian Porumboiu pentru al doilea an consecutiv în preliminariile Ligii Campionilor.

Acesta a dorit să aibă o ultimă întâlnire cu jurnaliştii vasluieni, înainte de scurta vacanţă de vară, cărora le-a făcut cinste cu un pahar cu vin de Porto, promis acestora dacă va lua titlul de campion cu Vasluiul.

Chiar dacă a terminat pe locul al doilea, tehnicianul portughez a ţinut să mulţumească presei locale pentru obiectivitatea de care a dat dovadă, dar şi fanilor vasluieni pentru modul în care şi-au susţinut echipa.

Drept recompensă, liderii Peluzei Nord i-au oferit lui Inacio un tricou şi un fular, arătându-şi, astfel, recunoştinţa pentru rezultatele obţinute de acesta. De asemenea, reprezentanţii presei i-au oferit tehnicianului o sticlă cu una din cele mai renumite mărci de coniac din Vaslui.

În cele 16 partide jucate de galben-verzi cu Augusto Inacio antrenor, aceştia au obţinut 13 victorii, două egaluri şi o singură înfrângere, trecându-şi în palmares şi 9 victorii consecutive.

„Vreau să ştiţi că vă port un deosebit respect, atât vouă, cât şi galeriei. Mă simt mândru şi onorat de aceste daruri şi promit că, la anul, Vasluiul va lua titlul", a spus Inacio care, proftând de ocazie, a făcut schimb cu jurnaliştii şi s-a transformat în reporter, interogându-i pe toţi cei prezenţi în sala de conferinţă.

FC Vaslui va reveni din vacanţă pe data de 11 iunie, atunci când a fost programată reunirea lotului.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite