Atenţie la hoţii falşi! Poliţia caută mai multe persoane care cer bani în numele Primăriei Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria municipiului Vaslui
Primăria municipiului Vaslui

Când vine vorba să facă bani prin înşelăciune, unii vasluieni se dovedesc a fi extrem de inventivi, chiar dacă în joc este pusă imaginea unei instituţii, cum ar fi cea a Primăriei municipiului Vaslui.

De câteva zile, mai mulţi vasluieni au făcut nenumărate reclamaţii atât la Primărie, cât şi la Poliţie, după ce şi-au dat seama că au fost înşelaţi de nişte persoane care se dădeau drept angajaţi ai instituţiei primarului care le-au cerut bani pentru diferite activităţi.

„În cursul săptămânii trecute, din partea Primăriei Municipiului Vaslui au fost solicitate sume de bani sub pretextul unei sponsorizări sau ajutoare pentru cazuri sociale deosebite, invocând numele conducerii primăriei Vaslui sau a unor salariaţi din Direcţia Publică de Asistenţă Socială. Şi pe această cale ne delimităm categoric de astfel de acţiuni şi solicităm în continuare cetăţenilor din municipiul Vaslui ca în cazul în care sunt contactaţi pentru a oferi sume de bani ca sponsorizări sau ajutoare sociale să anunţe organele de poliţie care pot să demareze anchete“, a menţionat Geanina Tofan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Vaslui.

Potrivit afirmaţiilor reprezentantului primăriei, unul dintre făptaşi a fost identificat de organele de ordine.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite