Astra Ploiești-FC Vaslui (1-1)/ Egal bun pentru Oțelul Galați

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Remiza înregistrată aseară pe ternul Astrei i-a făcut pe oficialii vasluieni să iasă la atac și să atace, din nou, maniera de arbitraj.

Golurile au fost înscrise de Kuciak '90+3 (autogol), respectiv Temwanjera '15.

Mike Temwanjera a înscris, în minutul 15, deviind cu capul mingea în poartă, după o centrare de pe partea stângă a lui Bălace.

În minutul 89, FC Vaslui a rămas în inferioritate numerică, Temwanjera fiind eliminat.

Rezultatul final, 1-1, a fost stabilit, în minutul 90+3, de portarul Kuciak, care a încercat să scoată o minge, dar a introdus-o în plasă, după un şut al lui Fatai din centrul careului.

Astra Ploieşti: 77. C. Grigore - 2. Măţel, 6. Goian, 3. Oprsal (16. Ţigănaşu '36, 20. Stan '81), 13. Junior Morais - 4. Mihalache - 18. Strătilă, 8. Takayuki Seto, 78. N'Doye (17. Rusu '90), 11.Tigoianu - 21. Fatai. Antrenor: Tibor Selymes

FC Vaslui: 1. Kuciak - 20. Milanov, 3. Papp, 28. Cânu, 17. Bălace - 11. Milislavljevici, 5. Zmeu (30. Costin '83), 23. Pavlovici, 18. Sânmărtean (8. Gheorghiu '74) - 10. Adailton (6. Rivas '90), 19. Temwanjera. Antrenor: Viorel Hizo

Cartonaşe galbene: J. Morais '29, Tigoianu '42, N'Doye '55 / Zmeu '40, Cânu '42, Pavlovici '56

Cartonaş roşu: Temwanjera '89

Arbitri: Istvan Kovacs - Eduard Dumitrescu, Stelian Slabu - Florin Constantin

Observatori: Marian Dorobanţu, Claudiu Popa.

La meci au asistat aproximativ 500 de spectatori. În tribună s-a aflat şi preşedintele FRF, Mircea Sandu.

După golul de 1-1, oficialul Astrei Ploieşti, Florin Prunea, a fost trimis în tribună de centralul Istvan Kovacs.

Porumboiu: "Câştigă cine trebuie"

"Nu ştiu dacă Mike merita roşul, dar ştiu că Lucian Goian îl merita. Arbitrajul din repriza a doua a fost scandalos. Sîntem tocaţi! Cum să nu-i dai roşu lui Goian? Ar fi meritat al doilea galben, după ce l-a tras pe Temwajera. Aşa, jucau ei în 10 oameni şi noi în 11. Arbitrii de la noi sînt făcuţi din ochi de servitori. Nu am văzut un arbitru gentleman! În 6 luni, unguraşu ăsta (n.r. Istvan Kovacs) a ajuns arbitru FIFA. În vestiar plîngeau toţi jucătorii. Îi felicit pentru modul în care au jucat. S-a întîmplat ce preconziam că se va întîmpla.

Cîştigă echipele care trebuie să cîştige, nu cele care merită. Am fost puşi pe rug fără nici un fel de jenă. Sînt interese mari la mijloc şi noi nu sîntem la nivelul intereselor existente. Nemernicie, ăsta e cuvîntul! N-avem nici o şansă, ce rost are să investim în echipe? Miza de la finalul sezonului se împarte, ce e aşa greu? Totul e pe bază de împărţeală în fotbalul ăsta. Este o bătaie de joc organizată".

Hizo: "Titlul e la Galaţi din toamnă"

"Titlul e la Galaţi din toamnă. Dacă şi-n faţa lui Mircea Sandu aveam arbitrajul acesta, ce să mai zicem.Am fost cea mai bună echipă din campionat dar arbitrul a împins jocul spre poarta noastră", a spus Hizo.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite