Astra Giurgiu-FC Vaslui 1-1: egal chinuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FC Vaslui a egalat Astra din penalty
FC Vaslui a egalat Astra din penalty

FC Vaslui nu arată deloc ca una din echipele cu pretenţii de titlu. Elevii lui Viorel Hizo au reuşit un egal chinuit, în urma unui penalty extrem de controversat, transformat în minutul 94 de Dacian Varga.

Meciul a început în forţă pentru vasluieni, însă ritmul impus de Sânmărtean şi compania a scăzut încetul cu încetul.

Profitând şi de terenul propriu, însă cu o determinare vizibilă, gazdele au început să se arunce către poarta lui Coman, cel care a făcut faţă cu brio la toate fazele.

În minutul 31, însă, noul intrat, Budescu, a centrat perfect pentru Tembo care înscrie pentru 1-0 cu o lovitură de cap.

Acelaşi Budescu este autorul primei ocazii din cel de-al doilea mitan. În minutul 53, jucătorul a scăpat pe contraatac, l-a driblat pe Coman, dar a şutat pe lângă poarta goală.

Ocaziile au început să se înmulţească la poarta Vasluiului, care a trebuit să ţină piept unei dominări sufocante.

Galben-verzii s-au trezit la realitate abia la finalul partidei, atunci când gazdele au dat semne de oboseală.

În al treilea minut de prelungire, centralul întâlnirii, Marian Balaci acordă penalty pentru FC Vaslui în urma unui henţ în careu inventat. Toate reluările au demonstrat că mingea nu a lovit mâna lui Mureşan. Lovitura de pedeapsă este executată de Varga, iar formaţia lui Porumboiu mai scoate un punct şi în etapa cu numărul 11.

Astra Giurgiu: Kello - Enache, Yahaya, Găman, Morais - Andrei Mureşan, Seto - Tembo, Distefano, Vădrariu (Budescu '26, Ben Youssef '85) - Fatai (Ivanovski '88). Antrenor: Gheorghe Mulţescu

FC Vaslui: Coman - Milanov, Charalmbous, Varela, Sălăgeanu - Caue (Stanciu '46), N'Doye - Antal (Varga '66), Jumisse (R. Costin '46), Sânmărtean - Marius Niculae. Antrenor: Viorel Hizo

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite