Artiştii din Budapesta fac acrobaţii la Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circul Internaţional din Budapesta ţine reprezentaţii pe terenul unde se desfăşoară bâlciul anual.

Cu siguranţă, cel mai aşteptat eveniment al săptămânii va fi reprezentat de Circul Internaţional din Budapesta, prezent pentru prima dată la Vaslui.  Primul spectacol va avea loc vineri, iar duminică artiştii îşi vor lua rămas bun de la spectatori.
Motociclism la înălţime

Programul cuprinde o înşiruire profesionistă de jonglerii, elemente de acrobaţie, momente umoristice şi dansuri exotice, sub bagheta unui fachir. Nu vor lipsi dresurile de animale, cele mai inedite fiind cu lame, cămile, ponei sau cai arabi. Cel mai aşteptat moment va fi o senzaţională reprezentaţie de motocliclism şi acrobaţie la înălţime, care îi va ţine cu sufletul la gură pe cei prezenţi.

„Spectacolul nostru este compus din două părţi: una  de circ clasic, cu acrobaţi, clovni, animale, şi povestea lui Aladin, adaptată pentru programul de circ, din care nu lipseşte nici Jafar, jucat de fachirul nostru. În arenă vor intra şi cai, ponei, lame şi cămile, în dresuri senzaţionale“, a precizat Beatrice, una dintre artiste. Circul Internaţional din Budapesta, care are în componenţă şi artişti de renume din Monte Carlo, vă aşteaptă să petreceţi două ore de râs şi voie bună.

10 lei pentru două ore

Spectacolele încep astăzi, de la ora 19.00, şi continuă sâmbătă, de la orele 16.00 şi ora 19.00. Duminică, 30 mai, este ultima zi când vasluienii se pot delecta la „Aladin Show“, fiind programate două reprezentaţii: una de la ora 16.00, iar cealaltă de la ora 19.00.

Pentru a fi siguri că cei mai mulţi dintre vasluieni vor lăsa grijile cotidiene şi vor alege să-şi petreacă timpul liber la circ, organizatorii evenimentului au stabilit  preţul unui bilet la 10 lei.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite