Arestat după ce şi-a ucis bunicul în bătaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu B., în vârstă de 34 ani, din localitatea vasluiană Roşiori, a fost arestat ieri de Treibunalul Vaslui pentru săvârşirea infracţiunii loviri cauzatoare de moarte, victimă fiind bunicul său în vârstă de 88 ani.            

Criminaliştii au stabilit că fapta a fost comisă în urmă cu două săptămâni, în locuinţa lui Gheorghe B. (88 ani). De la o ceartă banală, bătrânul a încercat să-şi înjunghie nepotul cu un cuţit, însă tânărul a ripostat şi l-a lovit pe bunicul său cu pumnii pănă ce acesta a leşinat. Bătrânul a fost internat în stare gravă la Spitalul Municipal Huşi, iar după câteva zile a murit.

„Datele rezultate din cercetările efectuate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui au fost coroborate cu concluziile medico-legale preliminare, stabilindu-se că în acest caz se pun în evidenţă elementele constitutive ale infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui şi a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 29 zile, acesta fiind condus la arestul inspectoratului", se arată într-un comunicat al IPJ Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite