Apropiaţii omului de cultură Constantin Teodorescu: „Bârladul este mai sărac“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care l-au cunoscut pe Constantin Teodorescu deplâng trecerea în nefiinţă a marelui om de cultură. 

Gabriela Plăcintă, consilier local: „Sunt foarte afectată pentru că eu am fost apropiată de domnul Teodorescu. Sunt multe de spus şi multe lucruri pe care mulţi nu le ştiu în legătură cu domnul Teodorescu. Este o pierdere enormă"


Marin Bunea, consilier local: „A fost unul dintre cei mai importanţi oameni de cultură din oraş. A fost omul datorită căruia cultura din Bârlad a ajuns la un nivel foarte înalt. Un nivel comparabil cu cel al Iaşiului, poate. Moartea lui va lăsa un gol în sufletele noastre şi va fi foarte greu să mai găsim un om care să se ridici la standardele sale"


Virgil Giuşcă, director Casa de Cultură: „Orice bârlădean ar trebui să regrete trecerea în nefiinţă a domnului Teodorescu. Mai ales oamenii de cultură. În ciuda modului deranjant de a interveni în anumite lucruri, domnul Teodorescu a făcut-o întotdeauna într-un scop nobil. El a reuşit să ofere multe muzeelor din Bârlad, Vaslui sau Tecuci. Orice pierdere este un regret. Nu pot decât să-mi exprim părerea de rău în legătură cu această veste. Bârladul este un pic mai sărac". 

Constantin Teodorescu a decedat azi-noapte în locuinţa sa, după o lungă suferinţă cauzată de cancer. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite