Apartamentul directorului adjunct de la DGASPC Vaslui a luat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incendiul a izbucnit în această dimineață, din câte se pare, din cauza unui scurt circuit la tabloul electric.

Din fericire, în momentul producerii incendiului nu era nimeni în casă. Apartamentul este al lui Irinel Stativă, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui, iar în el locuia o familie cu chirie.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale și au reușit să stingă flăcările după aproximativ un sfert de oră, înainte să ajungă și la apartamentele vecinilor. „La ora 09:42 am fost anunțați prin intermediul apelului de urgență 112 de un vecin care a observat că iese fum din apartamentul cu pricina. Colegii mei au fost nevoiți să spargă ușa și, după aproximativ 15 minute, au lichidat incendiul care risca să se extindă în întreaga casă. Din câte se pare, cauza a fost una de natură electrică la tabloul electric", ne-a declarat Ciprian Silav, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui.

image

La fața locului au sosit și echipe ale E-ON și Gaz Est pentru a se asigura că nu se va produce o tragedie. Pagubele materiale produse de incendiu se ridică la câteva mii de lei.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite