Amical norocos: FC Vaslui- Milsami Orhei (2-1)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Vaslui a reușit să treacă, cu multe emoții, de amicalul împotriva basarabenilor de la Milsami Orhei, încheiat cu scorul de 2-1.

Viorel Hizo a început meciul cu rezervele, ceea ce l-a costat foarte mult. În minutul 16, oaspeții au reușit să deschidă scorul, spre nemulțumirea celor aproximativ 2.500 de suporteri ai galben-verzilor. Moldovenii au înscris la o centrare de pe partea dreaptă de atac, iar Puia a fost depășit de Alexandr Sosnovskii, care a marcat cu capul.

Egalarea a venit în minutul 30, grației reușitei lui Denis Zmeu, care a trimis puternic din 8 metri în plasa porții apărate de Moraru.

În cea de-a doua parte, „Dulăul" a trimis în teren vedetele, dar pentru fanii Vasluiului a fost prea târziu, deoarece cei mai mulți dintre ei au părăsit stadionul la pauză. Ocaziile au început să curgă, iar în cele din urmă a venit și golul victoriei, în minutul 82. Campano a intrat cu mingea până în careul de 6 metri al oaspeților, iar Bello a avut de îndeplinit o simplă formalitate.

Mă bucur că am revenit cu gol, mai ales că m-am întors în teren după câteva luni de zile în care am fost accidentat. Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine și că pot să ajut echipa. Sper să am astfel de reușite și în meciurile oficiale", a declarat la finalul meciului, marcatorul golului egalizator, moldoveanul Denis Zmeu.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite