Ameninţări cu pistoale şi cuţite în faţa Poliţiei Murgeni. Mai mulţi jandarmi şi mascaţi vor sta de veghe toată noaptea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aici a izbuncnit conflictul dintre cele două grupuri
Aici a izbuncnit conflictul dintre cele două grupuri

Un conflict între mai multe persoane de etnie rromă a izbucnit în această după-amiază, în jurul orei 15:30, în faţa Poliţiei Murgeni. Oamenii legii au reuşit să-i imobilizeze pe scandalagii în scurt timp. 

Cinci persoane din localitatea Ţăndărei au fost citate în această după-amiază la Poliţia Murgeni, după ce au reclamat oamenilor legii că mai multe persoane din Murgeni le-au spart un geam de la o maşină. În timp ce grupurile de persoane se aflau în faţa Poliţiei, un tânăr din Ţăndărei a scos un cuţit, ameninţând o persoană din celălalt grup.

Zeci de localnici de etnie rromă din Murgeni s-au adunat imediat în faţa Poliţiei. Unul dintre ei a scos un pistol cu bile şi l-a îndreptat către celălalt grup. Conflictul s-a stins foarte repede, deoarece poliţiştii au intervenit şi au imobilizat persoanele care deţineau arme.

„Niciuna dintre persoane nu a apucat să folosească armele. Persoana care deţinea cuţit va fi cercetată pentru port ilegal de armă albă. În cazul celei care a scos pistolul urmează să verificăm dacă avea drept de port-armă", ne-a spus Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Mai mulţi jandarmi, dar şi oameni ai legii de la Serviciul de Intervenţie Rapidă vor sta de veghe în această noapte pentru a interveni în cazul în care conflictul se reaprinde.

Revenim cu amănunte!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite