Ambulanţierii din Vaslui, printre cei mai profesionişti din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două echipaje, unul din Vaslui şi unul din Bârlad, au demonstrat că munca pe care o fac zi de zi nu este o necunoscută. Ele au participat la un concurs profeional desfăşurat la Timiş, iar la finalul competiţiei s-au clasat pe locul al II-lea.

La concurs au participat 29 de echipaje din 18 judeţe. Din totalul echipajelor, 12 au participat la categoria B1, formate din trei membri şi 17 la categoria B2, formate din doi membri.

Concursul a constat în probe practice, cu simulator şi manechine, participanţii trebuind să treacă peste aceste teste în timp record.

Concursul a fost foarte solicitant pentru echipaje şi totodată foarte strâns ca şi rezultat, toate echipajele fiind foarte bine pregătite. Cu toate că am participat pentru prima oară la un asemenea concurs şi trebuie să spunem pe drept cuvânt că baza noatră materială nu este similară centrelor universitare, Serviciul de Ambulanţă a făcut faţă cu brio concursului şi am ocupat primele locuri din concurs. Trebuie să felicităm munca în echipă a tuturor oamenilor de care suntem foarte mândri şi sperăm ca la anul să ocupăm locul I nu doar locul II“, a precizat Aurora Popa, directorul medical al SAJ Vaslui.

Intră pe 
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite