Ambulanţă blocată din cauza nămeţilor, la Huşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanta a fost tractată de către pompieri
Ambulanta a fost tractată de către pompieri

Căderea primilor fulgi de nea le-a cauzat probleme serioase reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui (SAJ).

Un pacient din satul Epureni, situat în apropierea muncicipiului Huşi, a fost nevoit să aştepte, în această dimineaţă, la ora 4.00, mai bine de două ore până când echipajul medicilor să ajungă la locuinţa sa. Bărbatul de 61 de ani avea dureri cumplite de spate, fiind suferind de lombosciatică.

Ambulanţa a rămas blocată pentru aproximativ o oră şi jumătate pe un câmp din apropierea Epureniului.

Maşinile au cauciucuri de iarnă

"Localitatea de la care am primit apelul este foarte aproape de oraş şi, în mod normal, ar fi trebuit să ajungem acolo în foarte puţin timp. Din păcate, zăpada mare ne-a împiedicat", ne-a spus Ana Maria Ungureanu, purtător de cuvânt al SAJ.

Până la urmă, Ambulanţa a fost deszăpezită şi tractată de către un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

Şefii SAJ spun că şi-au ehipat autoturismele cu cauciucuri de iarnă şi că speră să nu mai aibă probleme de acest gen în această iarnă.

"Ne-am luat măsuri de precauţie înainte de a veni iarna. Absolut toate maşinile au fost echipate cu anvelope corespunzătoare sezonului de iarnă", ne-a spus Aurora Popa, şefa SAJ.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite