Ambulanţa Vaslui riscă să îşi închidă porţile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform ordonanţei de urgenţă 50/2010,  Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vaslui este obligat să reducă cheltuielile cu bunuri şi servicii în cea de-a doua jumătate a acestui an în condiţiile în care datoriile către furnizorii de piese auto şi service-uri sunt de peste 500 de mii de lei.

 „Dacă ministerul ne obligă să reducem cheltuielile, asta ar însemna să reducem cota de carburant sau să nu mai cumpărăm piese originale la maşini. Asta ar însemna ca maşinile de ambulanţă să funcţioneze cu apă în loc de benzină şi să nu se strice niciodată. Mai bine închidem oblonul decât să nu avem cu ce să ne facem treaba. Din păcate, cei care au cel mai mult de pierdut sunt pacienţii", ne-a spus Ana Maria Ungureanu, purt. cuv SAJ Vaslui.

Drumurile din Vaslui, duşmanul ambulanţierilor

Ambulanţierii vasluieni se plâng că maşinile se strică din cauza drumurilor pline de gropi sau de noroaie, atunci când plouă. „Drumuri ca în judeţul Vaslui nu cred că mai există undeva. Nu numai că se strică maşinile, dar de multe ori întârziem şi la solicitări, iar oamenii dau vina tot pe noi că nu ne facem treaba. Acum dacă ni se ia şi din cota de benzină şi nici bani de piese nu vor mai fi, nu ştiu ce vom face", s-a plâns Liviu Mihalache.

Citiţi mai multe în ediţia tipărită de astăzi a "Adevărului de Seară" Vaslui

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite