Ambulanţă din Vaslui, lovită de o altă maşină în timpul misiunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri după-amiază, o ambulanţă care transporta un copil cu febră la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, a fost implicată într-un accident de circulaţie după ce s-a ciocnit cu un autoturism.

Accidentul a avut loc pe strada Călugăreni, din oraşul Vaslui, în jurul orei 13.20.

După primele cercetări, poliţiştii de la Rutieră au stabilit că vinovat de producerea incidentului se face şoferul unui autoturism marca Ford, care a ieşit de pe o stradă secundară şi nu a acordat prioritate maşinii salvării, deşi aceasta circula cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune.

Cel care a sunat la 112 a fost chiar conducătorul autosanitarei care, împreună cu echipajul medical, a luat decizia de a transporta, mai întâi, copilul la spital şi abia apoi să se prezinte la Poliţie.

Ambulanţă răsturnată de un taxi în centrul Iaşiului VIDEO

„Împotriva şoferului vinovat s-a luat măsura de sancţionare contravenţională a acestuia cu 6 puncte amendă şi, ca măsură complementară, suspendarea permisului de conducere pe o perioadă de 60 de zile", a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

„Din discuţiile cu colegii mei, nimeni nu a fost rănit. Autosanitara nu a fost nici ea avariată prea tare, iar noi sperăm ca în cel mult câteva ore să o putem repara chiar în service-ul unităţii şi să poată fi folosită, cât mai repede, la solicitări", ne-a spus şi Daniel Ungureanu, directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite