O Ambulanţă care venea la Bârlad pentru a transporta un copil în comă a fost implicată într-un accident rutier (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a petrecut ieri după-amiază,  la ieşirea din municipiul Bârlad. Maşina Ambulanţei avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune în momentul impactului, susţin martorii.

Vinovat pentru producerea impactului este şoferul unei maşini Dacia 1310, care a ieşit dintr-o parcare, însă nu s-a asigurat. Ambulanţa venea cu viteză dinspre Vaslui şi se deplasa la Spitalul de Urgenţă „Elena Beldiman" pentru a transporta un pacient la Iaşi.

„Nu am văzut Salvarea când am ieşit din parcare. Într-un final, când am observat-o, nu am mai avut timp să dau înapoi", ne-am spus Costel Stan (foto stânga), şoferul vinovat de producerea accidentului. Acesta ar putea fi cercetat de poliţişti nu doar pentru provocarea unui accident rutier ci şi pentru taximetrie ilegală. În momentul impactului, în maşina sa mai erau trei femei, o mamă şi două fiice, care urcaseră  „la ocazie" în autoturismul bărbatului. Acestea se află acum la spital, însă sunt în afara oricărui pericol.

image

Victimă colaterală a accidentului a fost un copil de şapte ani care, la rândul lui, a fost  implicat într-un accident rutier petrecut pe raza comunei Iana. Ambulanţa implicată în accident venea la Bârlad tocmai pentru a-l prelua pe acesta. Copilul a fost accidentat de către o autoutilitară ce se deplasa din Bârlad spre comuna Ghergheşti. Potrivit poliţiştilor, micuţul ar fi traversat printr-un loc nepermis.

image

Click pe poze pentru fotogalerie de la faţa locului

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite