Ajutoare din judeţul Sălaj pentru sinistraţii vasluieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ajutoare pentru oamenii nevoiaşi
Ajutoare pentru oamenii nevoiaşi

Locuitorii din satul vasluian Hreasca, comuna Coroieşti, au primit un ajutor nesperat de la primăria comunei Crasna, din judeţul Sălaj.

Clipele grele prin care trec sătenii din Hreasca i-au impresionat pe cei din comuna Crasna care au trimis la Vaslui un camion plin cu tone de alimente.

Aceştia au trimis peste 1.135 de kilograme de făină, 438 de litri de ulei, 288 de kg de mălai, 238 de kg de zahăr, 500 de conserve, 435 de kg de orez, 1.500 de litri de apă minerală, 1.000 de pâini, 78 de kg de lapte praf, condimente, margarină, miere, dulceață, slănină, bulion și detergent.

„Le mulțumesc din suflet domnului primar din Crasna, un vechi prieten de-al meu, și locuitorilor din această comună pentru fapta lor de omenie. Alimentele vor ajunge mâine la sătenii din Hreasca și sper să le mai alinăm puțin din suferință. De asemenea, le mulțumesc mult și vasluienilor care au contribuit la strângerea de ajutoare. Au dat dovadă încă o dată de solidaritate și omenie. Inițial, o parte din ajutoarele strânse în județul Vaslui trebuia să le direcționăm la Hreasca, dar pentru că a venit acest gest frumos al sătenilor din Crasna, am luat decizia să le trimitem în județul Vrancea, mult mai grav afectat de ninsori și viscol. Este firesc să ajutăm atunci când alții sunt la ananghie", a declarat Levente Csaba-Szekely, prefectul județului Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite