Adrian Porumboiu: „Crăciunescule, nu suntem cârpele tale!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Porumboiu l-a atacat dur, la pauza meciului Petrolul - Vaslui 1-2, pe Ion Crăciunescu. În acel moment, gazdele conduceau cu 1-0 prin golul lui Buhuşi, marcat dintr-o fază controversată. Oficialul vasluian a fost deranjat de delegarea la acest meci a lui Ovidiu Hațegan, cu care are un conflict mai vechi de câţiva ani.

Fostul arbitru vasluian a spus la GSP TV: „E penibil să mai discut de ce se întâmplă! Da' du-te mă dracu şi împuşcă-te! Fă-te haiduc dacă vrei să te faci haiduc!". Porumboiu a vorbit şi despre gol ploieștenilor: „Papp loveşte mingea, o dă într-un atacant de la Petrolul. Mingea iese în aut, iar Haţegan dă invers aruncare de la margine. Apoi, vine ofsaidul din care iese golul Petrolului. Trebuie să fii chior să nu vezi că e aut!".

Principalul vizat de criticile omului numărul 1 de la FC Vaslui a fost șeful arbitrilor, cel care i-a fost bun prieten cândva: „Să delege ca lumea arbitrii! Nu ştiu ce are Crăciunescu cu mine... Nu i-am făcut niciodată nimic. De patru ani mă iau de Haţegan. Niciodată nu am câştigat un meci cu Haţegan la centru. Nu mă are la ficaţi, nu ştiu ce are cu mine. Ăştia nu sunt oameni! Sunt nişte jigodii de oameni! Nu pot să mai suport! Nu suntem cârpele tale, Crăciunescule", a declarat Adrian Porumboiu la GSP TV.

Porumboiu a fost înfuriat și de decizia șefului CCA de a nu mai anunța brigăzile delegate la meciuri, el aflând abia în ziua meciului că întâlnirea Petrolul - Vaslui va fi condusă de Ovidiu Hațegan.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite