Adrian Porumboiu, bucuros după victoria împotriva Ceahlăului: ”Copos să vină la Vaslui. Să-l învățăm geografie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victoria (3-1) obținută de echipa lui, la Piatra Neamț, dar mai ales faptul că n-au fost faze controversate, pe care să le comenteze, l-au făcut pe Adrian Porumboiu să facă glume după meci.

Finanțatorul echipei moldave a declarat la Digi Sport atunci când a fost întrebat despre posibila lui plecare la Rapid: „Este  adevărat că am negociat cu George Copos... Eu să trec la Rapid şi el să vină la Vaslui, ca să-l învăţăm geografie la bătrâneţe. Nu este nimic adevărat! A fost mai demult o discuţie, dar acum nu se pune problema. Eu tot ce-am făcut am făcut pentru vasluieni. Ce să fac? Să-i las acum? Nu pot".

Fostul arbitru internațional a recunoscut că a avut emoții înaintea partidei cu Ceahlăul: „La orice joc ai emoţii. Se pot întâmpla multe în orice joc. A fost un joc pe care l-am controlat, dar rămân cele trei puncte. Aveam nevoie ca de aer de victoria asta. Greul de aici începe. Vom avea trei meciuri foarte importante şi trebuie să le tratăm cu maximă seriozitate".

Porumboiu a declarat că echipa lui va trata și meciurile din Cupa României cu seriozitate: „Orice trofeu este important. Noi am adus  puncte din Europa, alţii au luat trofee. O să ruginească trofeele alea câştigate în campionat. Vasluiul stă bine pentru o echipă fără istorie. Noi n-avem abonament la astfel de trofee".

Rămâi pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite