Adolescentă din Vaslui sfâşiată de şase câini FOTO ŞOCANT

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deşi a fost muşcată pe tot corpul, fata este în afara oricărui pericol (Foto: RTV)
Deşi a fost muşcată pe tot corpul, fata este în afara oricărui pericol (Foto: RTV)

O fată în vârstă de 17 ani din localitatea vasluiană Roşieşi a ajuns, joi, la spital, după ce a fost muşcată de mai mulţi câini.

Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, Ana Maria Grecea a fost preluată din gara din Roşieşti, ieri dimineaţă, ea având mai multe plăgi pe corp lăsate de muşcăturile câinilor.  Tânăra aştepta trenul care să o ducă spre Vaslui, deoarece ea era elevă la un liceu din municipiul reşedinţă de judeţ şi făcea naveta.

„Victima a fost preluată şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde a fost internată la secţia de pediatrie", a declarat Dan Ungureanu, directorul medical al SAJ Vaslui.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz pentru a vedea cui aparţin acei câini, mai ales că în zonă se află şi o stână de oi şi se bănuie că patrupedele ar fi de la acea stână. De altfel, cel care a sunat la 112 a fost chiar proprietarul acelei stâni.

„Fata avea şaisprezece leziuni pe corp, având plăgi muşcate pe mâini, picioare şi pe spate. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a vedea cui aparţin acei câini şi dacă cineva poate fi tras la răspundere“, a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite