Admitere liceu 2011. Repartizarea locurilor în Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe cele 6.240 de locuri la liceu, în județul Vaslui au fost repartizați 4.954 de elevi. vaslui.adevarul.ro vă prezintă rezultatele în urma repartizării la liceele din din județ.

Din acest total, un număr de 132 de elevi din alte județe, cei mai mulți din Galați, au fost admiși la unitățile liceale din Vaslui. Au existat și 31 de dosare respinse din cauza numărului prea mic de opțiuni bifate de elevi pe fișele de înscriere.

Pentru următoarea etapă de admitere la liceu au rămas 866 de locuri neocupate, ceea ce înseamnă aproximativ 35 de clase. Cele mai multe locuri libere sunt la Grupul Școlar Industrial „Ștefan Procopiu“ din Vaslui cu 214 locuri.

Pe 15 iulie, unitățile liceale vor afișa lista candidaților repartizați, iar în perioada 15-25 iulie elevii pot depune dosarele de înscriere.

Următoarea repartizare computerizată va avea loc pe data de 22 iulie, iar dacă nici atunci nu se vor ocupa toate locurile, mai există o a treia etapă care va avea loc în luna septembrie, după ce se vor da corijările.

VEZI AICI LICEUL LA CARE AI FOST ADMIS

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite