Adevărul Holding lansează adevarulshop.ro, cel mai important magazin multimedia online

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adevărul Holding lansează adevarulshop.ro
Adevărul Holding lansează adevarulshop.ro

Adevărul Holding marchează o nouă etapă de dezvoltare în istoria sa, de această dată în zona online, prin lansarea oficială a magazinului online - www.adevarulshop.ro. adevarulshop.ro îşi propune să devină cel mai important magazin multimedia online din România.

„Adevărul Holding vine astfel în întâmpinarea cititorilor săi, care îşi vor putea comanda cărţile, muzica şi filmele pe care le îndrăgesc doar printr-o simplă accesare a www.adevarulshop.ro. Aceştia se vor bucura nu numai de produsele Adevărul Holding la calitatea excepţională cu care s-au obişnuit, dar şi de servicii impecabile şi rapide care le vor aduce produsele comandate direct acasă",  declară Andrei Ştefan, Director General Adjunct Adevărul Holding.

În prezent, sunt disponibile cărţile şi DVD-urile din diverse colecţii lansate de trustul de presă Adevărul Holding, dar şi alte produse similare aparţinând altor companii. În următoarele etape de dezvoltare, Adevărul Holding îşi propune să extindă constant gama de colecţii.

adevarulshop.ro pleacă la drum cu circa 400 de titluri de cărţi, peste 100 de filme, ebooks şi CD-uri de muzică, dar şi cu produse electronice. În cadrul magazinului multimedia există şi o secţiune de anticariat, cu peste  1.000 de titluri.

De asemenea, într-o fază ulterioară, adevarulshop.ro va oferi şi o bibliotecă online precum şi posibilitatea de a viziona filme online.

Modalităţile de plată acceptate pe site sunt: card, ramburs şi SMS.

Transportul este asigurat prin Fan Curier şi prin Poşta Română în funcţie de preferinţele clientului.

În portofoliul Adevărul Holding se regăsesc: „Adevărul", ziarul quality numarul 1 în România, „Adevărul de Seară", cotidian distribuit gratuit în 58 de oraşe ale ţării (38 de ediţii locale), „Click!", tabloidul numărul 1 în România, revistele „Click! pentru femei", „Click! Poftă bună!" şi „Click! Sănătate", publicaţiile culturale „Dilema veche" şi „Dilemateca", „Foreign Policy România", revista „Historia", „Forbes România", catalogul „Forbes România 500 Miliardari" şi revistele „OK!" şi "Tango". Adevărul Holding este prezent şi pe piaţa internaţională, ca publisher al cotidianului ucrainean „Blik" (şi al „Blik Sănătate", „Blik pentru femei" şi „Blik Poftă bună!"), din Kiev. Casa de editură a holdingului Adevărul a lansat colecţiile: „Carte de lux Adevărul", „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă", „Disney Clasic", „Pictori de geniu", „Prima mea Enciclopedie", „Jules Verne", ghidurile turistice National Geographic şi seria „Marile Muzee ale lumii".

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite