Acţiuni de amploare ale poliţiştilor vasluieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii împreună cu jandarmii şi poliţiştii comunitari au efectuat mai multe acţiuni preventive pe raza municipiului Vaslui. Prin aceste acţiuni s-a urmărit identificarea persoanelor care comit fapte cu violenţă, aplicarea cu fermitate a prevederilor legale faţă de persoanele ce le încalcă, identificarea persoanelor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, precum şi prevenirea a

„Echipajele formate din poliţiştii structurilor de ordine publică, poliţie rutieră, investigarea fraudelor şi investigaţii criminale, alături de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vaslui şi poliţiştii comunitari au fost prezente în număr sporit pe stradă pentru prevenirea activităţilor infracţionale şi creşterea siguranţei cetăţenilor", a declarat Loredana David, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui.

Pe timpul acţiunilor, au fost constatate 4 infracţiuni, au fost controlate 64 de autovehicule şi au fost legitimate peste 600 de persoane, din care  54 au fost conduse la sediul Poliţiei pentru a li se clarifica situaţia.

 „Pentru 16 persoane care au încălcat normele de convieţuire socială, ordinea şi liniştea publică au fost luate măsuri de sancţionare contravenţională în baza prevederilor Legii 61/1991, iar pentru 21 de persoane care efectuau activităţi comerciale fără respectarea normelor legale au fost aplicate sancţiuni contravenţionale conform prevederilor Legii 12/1990", a mai spus David.

Nici şoferii nu au scăpat de vigilenţa oamenilor legii. 21 de vasluieni au fost amedaţi pentru că nu au purtat centura de siguranţă, iar alţi 8 au fost sancţionaţi pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite