Tragedie feroviară la Braşov! Două persoane din Vaslui au murit, iar altele două au fost rănite!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul Dacia Logan a fost serios avariat Foto: BOGDAN CRĂCIUN
Autoturismul Dacia Logan a fost serios avariat Foto: BOGDAN CRĂCIUN

Patru persoane din Vaslui au fost implicate, ieri după-amiază, într-un grav accident care s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferată din localitatea Zărneşti, judeţul Braşov. Şoferul de 24 de ani a decedat pe loc, iar viitoarea lui soţie a murit câteva ore mai târziu la spital. Alţi doi pasageri, aflaţi pe bancheta din spate,  printre care şi fratele şoferului, au scăpat cu răni uşoare.

Şoferul, pe numele său Cătălin Gheorghieş, de 24 de ani a decedat pe loc, iar prietena lui a murit câteva ore mai târziu la Spitalul Judeţean din Braşov. Alţi doi pasageri, aflaţi pe bancheta din spate, printre care şi Sabin Gheorghieş, fratele şoferului, au scăpat cu răni uşoare.

Brasov: Grav accident feroviar la Zărneşti

Cei patru lucrau la o firmă de distribuţie şi erau plecaţi într-o excursie, după ce conducerea societăţii le-a oferit un bonus pentru rezultatele deosebite obţinute la locul de muncă. Martorii spun că maşina în care se aflau, a depăşit un alt autoturism care era oprit la barieră, din dorinţa de a ajunge din urmă alte două maşini care trecuseră regulamentar peste calea ferată.

A fost nevoie de un echipaj de la descarcerare

Brasov: Grav accident feroviar la Zărneşti

În urma impactului, maşina a fost târâtă mai bine de 200 de metri, până când garnitura de tren s-a oprit. "Am simţit o bubuitură puternică, iar apoi trenul a frânat brusc. Maşina implicată în accident a fost târâtă de tren aproape 200 de metri. S-a simţit puternic impactul şi normal că ne-am panicat pentru câteva momente, fiindcă nu ştiam ce se întâmplă", a spus Bogdan Tărlungeanu, unul dintre călătorii trenului personal implicat în tragedie.

Brasov: Grav accident feroviar la Zărneşti

"Conducătorul autorismului Dacia Logan, Dinu Gheorghieş, nu a oprit la semnalele sonore şi vizuale de la trecerea la nivel cu calea ferată, iar automobilul acestuia a fost lovit în partea şoferului de trenul personal Zărneşti - Braşov. În urma impactului, conducătorul auto a decedat instantaneu, iar o femeie, care se afla în dreapta şoferului, a decedat ulterior la spital", a precizat şi Radu Petruş, agent şef la Poliţia Rutieră Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe vaslui@adevarul.ro

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite