Accident cu victime. Doi minori au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neatenţia la volan face, din nou, victime. Doi copii, unul de 5 ani şi celălalt de 16 ani, au ajuns sâmbătă noaptea la spital după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

Evenimentul a avut loc pe DJ 243, pe raza comunei Puiești, între localitățile Fântânele și Mărășești. George M., un tânăr de 19 ani, domiciliat în comuna Iana, conducea un autovehicul din direcția Puiești către Dragomirești. După o curbă ușoară la dreapta, autovehiculul a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus din sens opus de Lucian T., în vârstă de 29 ani, domiciliat în municipiul
Bârlad.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a doi minori, unul în vârstă de 5 ani, domiciliat în comuna Băcani și altul de 16 ani, domiciliat în comuna Ibăneşti. Cei doi se aflau în autoturismul condus de Lucian T., pe bancheta din spate. La Spitalul Municipal Bârlad, copilul de cinci ani a fost diagnosticat cu „plagă contuză regiune cervical", iar cel de 16 ani cu „traumatism cranio-cerebral, contuzie abdominal".

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite