Accident teribil în Bârlad! Patru copii au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina s-a oprit în copac
Maşina s-a oprit în copac

Ploaia a făcut primele victime în judeţul Vaslui. Patru copii, cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, din localitatea vasluiană Băcani, au ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal de Urgenţă din Bârlad, după ce maşina care îi transporta la şcoală a intrat într-un copac. Mai mult, şoferul a fugit de la locul accidentului.

Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc, vineri dimineaţă, din cauza şoferului, un tânăr de 23 de ani, care a pierdut controlul volanului după ce a efectuat o depăşire.

În autoturism se aflau şase copii, toţi elevi la o şcoală din municipiul Bârlad.

În urma impactului, patru dintre copii au fost transportaţi la spital, o fată de 16 ani fiind în stare critică. Acesta din urmă a fost transportat la o unitate spitalicească din Iaşi, însă şansele sale de supravieţuire sunt minime.


Fata de 16 ani a fost transferată la Iaşi

„Ceilalţi elevi sunt stabilizaţi şi au rămas sub supraveghere medicală", ne-a declarat Gabriel daniş. directorul medical al Spitalului Municipal de Urgenţă „Elena Beldiman" din Bârlad.

Şoferul s-a ales cu dosar penal, mai ales că, după producerea accidentului acesta a fugit de la locul accidentului.

Fata de 16 ani a fost transferată la Iaşi


Şoferul a fost prins după jumătate de oră

„Conducătorul auto a plecat pe jos spre Băcani, iar din spusele lui a suferit un şoc în urma producerii accidentuli, crezând că una dintre victime a murit", a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Maşina implicată în acest accident avea şase locuri pentru pasageri şi se bănuie că avea contract cu Primăria Băcani pentru transport şcolar.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Şoferul a fost prins după jumătate de oră
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite